Politiek Vandalisme

Frankfurt am Main (D), ECB-gebouw. Foto: Wikipedia.

Gezondheidszorg

Op de voorpagina van de Nederlandse (lees EU-) media staat dat de EU miljarden in de bestrijding van kanker gaat steken. Uiteraard is dit een vreselijke ziekte en is onderzoek een urgentie.

De EU heeft echter geen enkel mandaat of bevoegdheid zich met de gezondheidszorg (of Corona) te bemoeien. Er komen geen parlement laat staan verkiezingsprogramma’s meer aan te pas.

De eurocraten toveren weer wat uit de illegale hoed, alternatiefloos, dat spreekt. De EU maakt niet alleen van Corona een illegale puinhoop. Ze probeert haar eigen (zoveelste) wanbeleid en mislukking zelfs door illegale handelingen en verdragsbreuken te verhullen.

Pacta non sunt servanda is dan ook het handelsmerk van deze club.

En Nederland maar bezuinigen, via de EU (ECB) vliegt het er echter met duizenden miljarden (illegaal) en gegarandeerd grotendeels ondoelmatig c.q. corrupt uit.

Opbouwfonds

Ook de Green Deal zal eindigen in een moeras van corruptie, wanbeleid en mislukking, zoals alle megalomane projecten (euro, open grenzen zonder effectieve Frontex, hervormingen EU (2004), Lissabon (2000: ‘in 2010 streeft de EU Amerika technologisch voorbij (zeiden de communisten ook in 1961), ‘Bologna’, de onwerkbare regels voor aanbestedingen, immigratiebeleid en ‘Dublin’ enzovoort, enzovoort).

Inmiddels is Draghi, de schepper van de pinautomaat voor de grootste schuldenmakers van de eurozone, van stal gehaald om Italië voor de zoveelste keer te redden.

De Nederlandse belastingbetaler weet meteen waar de honderden miljarden van het zogenaamde Opbouwfonds terechtkomen.

Het woord Opbouwfonds is zo’n typisch eufemistische benaming van eurocraten, zoals het stabilisatiefonds (EMS) en stabilisatiebonds, die uiteraard niets anders zijn dan een illegale c.q criminele transferunie van duizenden miljarden.

Er wordt met dit Fonds helemaal niets opgebouwd, alleen worden de gigantische bureaucratieën (tot 20% van de beroepsbevolking), massa (jeugd) werkloosheid (tot 60%), enorme schuldenbergen en middeleeuwse agrarische (visserij) sectoren en onderwijsinstellingen in stand gehouden.

Het heeft ook niets met het Marshall plan te maken (na de Tweede Wereldoorlog). Dit plan hielp letterlijk bij het opruimen van de puinhopen en de wederopbouw. Daar is nu geen sprake van.  Sterker nog, in Aquila (Italië)  is de opbouw na de aardbeving in 2009  nog steeds niet voltooid, ondanks (of juist dankzij) de EU-steun, die immers vaak de corruptie in stand houdt en bevordert.

Hervormingen van het pensioenstelsel, de overheid, onderwijs of industriële innovatie ? De EU wordt hervormd, naar het Italiaans-Franse model.

Amerika

De landen van de Europese Unie en de EU konden er tot voor kort maar geen genoeg van krijgen: de benoeming van een (vrouwelijk) lid van de Hoge Raad, de Muur van Trump en de presidentsverkiezingen in Amerika. De verkiezingen duren bijna twee jaar, inclusief de primaries.

Europese Unie

Hoe functioneren verkiezingen in de EU ? Zogenaamde Spitzenkandidaten parachuteren zichzelf zonder tegenkandidaten, zonder programma’s, zonder profiel, zonder partijen, zonder campagne, het grote Niets, dat eindigt met een weerzinwekkende koehandel en vriendjespolitiek.

Hoe staat het verder met de Muur van de EU ? De EU en Nederland financieren Arabische war lords, Turkse dictators en Oost-Europese militia om het vuile werk op te knappen, dat wil zeggen immigranten/vluchtelingen te laten creperen, verzuipen of in kampen op te sluiten.

Wie zijn de Europese rechters eigenlijk, wie draagt ze voor (vriendjes in de nationale politiek), wie benoemt ze (goede vraag) en wat is hun rechtsstatelijke dienst (belabberd, zowel Straatsburg, als Luxemburg zijn berucht vanwege hun systematische overschrijding van hun mandaat en als motor van de federale integratie. Het zijn vooral activistische en politieke instellingen).

Wie zijn de (zelfbenoemde) Grote Europeanen Timmermans, Von der Leyen, Michel en Borrell ? Wie heeft ze gekozen ? Wat is hun staat van dienst, Hebben ze ooit kandidaat gestaan voor de burgers van de EU voor deze functies en wie controleert ze ?

Hoe is het mogelijk dat na Trichet (Frans), Draghi (Italiaan) de Franse politica Lagarde het monetaire beleid van Nederland (met een inflatie van c. 1.5%, maar een negatieve rente)  bepaalt? Lagarde is bovendien tot in haar nek betrokken bij de corrupte praktijken van haar baas Sarkozy en daarvoor ook strafrechtelijk veroordeeld, zij het mild, omdat de Grande Nation zich na Strauss-Kahn zich geen tweede internationale flater kon veroorloven.

Jelle draait zich in zijn graf om. Klaas is een schandvlek op het blazoen van de eens integere DNB, en niet alleen vanwege de euro.

Nog niet zo gek lang geleden lachte Nederland over het Italiaanse politieke en monetaire stelsel, het Franse etatisme, de middeleeuwse agrarische (vis) sector en monarchale presidenten. Ze bepalen tegenwoordig direct het beleid in Nederland en Nederlandse burgers hebben er niets over te zeggen.

Paleizen

Wat is deze EU eigenlijk ?  Een Italiaanse Centrale Bank, een pinautomaat voor schuldenaars met steeds hogere schulden, een Franse centralistische (overbetaalde en tot in het absurde geprivilegieerde) eurocratie, een Poolse landdag als ‘parlement’ en een structurele corruptie, wambeleid en nepotisme naar het Roemeense model (15% EU-budget en 40% ondoelmatig gebruik).

De paleizen van de EU in Frankfurt, Brussel en Luxemburg groeien inmiddels net zo hard als het budget voor de salarissen van bijvoorbeeld eurocraten van de ECB. De eurocraten zijn gek op deze megalomane gebouwen. Een omen.

Wat onderneemt de EU tegen de dictaturen in Europa (Turkije en Rusland), in Azië (China) of bijvoorbeeld in Iran ? Helemaal niets, integendeel, deze club steunt ze financieel, politiek en economisch en wil er een zelfs lid maken.

Wat presteert deze club op de Balkan, Cyprus, Oekraïne, destijds in Rwanda of nu het Midden-Oosten behalve rondstrooien met veel geld en een bizarre ‘Buitenlandse Dienst’?

In 2014 zijn 196 Nederlandse burgers als duiven uit de lucht geschoten door Rusland. Wat doet Nederland ? Nordstream aanleggen en de dictatuur steunen en het eigen gas overhaast afsluiten.

En Nederlandse burgers maar belasting betalen, waar dat in bij voorbeeld België of Italië niet adequaat gebeurt. In deze landen steel je van je familie als je niet van de overheid (en EU) steelt.

De eurocratie is een afspiegeling van deze mentaliteit, een nieuwe Mandarijnenklasse van de Timmermans, Barossos, Kinnocks, Michels en hun politieke netwerken en families.

Dat zijn de Europese waarden.

De reactie van de EU en de Nederlandse oligarchie op de falende EU:  meer EU. De communisten zeiden het ook tot 1989: het communisme heeft niet gefaald, maar er is nog te weinig communisme.

Deze EU is een NGO voor zelfbenoemde activisten en Goede Mensen, een VN op Europees niveau, vandaar dat de Nederlandse oligarchie van (tot op het bot gecorrumpeerde) journalisten, topambtenaren en politici er dol op is. De lucratieve baantjes en prestige lonken.

Voor dat je het weet ben je door koehandel President van ‘Europa’ (zoals de EU en haar media altijd melden) of de ECB.

Politiek vandalisme en hooligans

De rellen op het museumplein of de bestorming van het Capitool zijn speeltjes vergeleken bij het morele, politieke, constitutionele, democratische en monetaire vandalisme en hooliganisme van de EU en haar nationale netwerken. Nederlands zakt dieper en dieper in dit moeras.

De politieke hooligans zitten in Den Haag en de Grachtengordel met een pathetisch cliché mannetje als boegbeeld.